Foreningernes dag i Gjern Kultur- og Idrætscenter

Kom og vis din forening frem for nye medlemmer

Reserver datoen allerede nu

Gjern Kultur- og Idrætscenter inviterer foreninger og andre sammenslutninger til stor markedsføringsdag i GKIC. Som forening kæmper I måske allerede med at gøre mere opmærksom på jeres forening. Foreningerne i Gjern er mange, og især mindre foreninger bliver let væk i forsøget på at skabe opmærksomhed på foreningen. Derfor tilbyder GKIC en mulighed for at vise interesserede, nogle af de aktiviteter I tilbyder. Både indenfor i centret, og ude omkring centeret, forventer vi, det kommer til at pible med aktiviteter og glade stemmer.


GKIC sørger for markedsføring af arrangementet samt rammerne. Derfor kan I fokusere på aktiviteterne, der skal lokke nye medlemmer til netop din forening.


Skal I være med til at vise jeres forening frem, og lade interesserede prøve nogle af de ting I tilbyder? Det er gratis at deltage - faktisk er vi klar til, efter aftale, at betale jeres udgifter til materialer etc.. Vi er i fuld gang med planlægningen.


Der vil være åbent for gæster i tidsrummet kl. 11.00 til 14.00. Det giver jer god tid til at sætte ting op og tage det ned igen.


GKIC tilbyder ogå mad til jer og de mange besøgende.


Tilmeld din forening på foreningsdag@gkic.dk